Veelgestelde vragen over behandeling met Dermapen

Veelgestelde vragen over behandeling met Dermapen

Dermapen 4 is een innovatief micronaaldpigmentatieapparaat met geavanceerde protocollen en gespecialiseerde littekeninstelling voor correctie van diepe, atypische pigmentvlekken; waaronder pigmentvlekken, littekens van brandwonden, post-acne en keloïde littekens. De dermapen-procedure is ook geschikt voor alle Fitzpatrick-huidtypes en huidetniciteit. Dermapen-behandeling werkt op vier manieren om het ontstaan van melasma en hyperpigment permanent om te keren. Deze worden gedaan door:

dermapen behandeling

Het is belangrijk dat u na uw behandeling minimaal 30 dagen alle instructies van uw arts opvolgt. Enkele veel voorkomende vragen die gesteld kunnen worden zijn: Hoeveel behandelingen? Is er een downtime voor de behandeling? Zijn er irritaties tijdens of na de behandeling?

De Dermapen 4 bestaat uit micronaaldnaalden behandeling bewezen. Het aanbrengen van dit specifieke product duurt ongeveer een kwartier. De micro-needling maakt gebruik van micro-needling-technologie, een nieuw alternatief voor de oudere micro-needling-techniek. De nieuwere methode zorgt voor minder drainerende micro-needling over een langere periode, waardoor de uitvaltijd voor patiënten wordt geminimaliseerd. Het Dermapen Micro-Needling-systeem wordt zowel in klinische als poliklinische instellingen aangeboden en de behandeling is in vijftien minuten voltooid. gebruikt door de FDA goedgekeurd botulinumtoxine A om de collageenproductie in het gezicht te stimuleren. Van Botox-injecties is bekend dat ze erg populair zijn voor het verminderen van rimpels in het gezicht, de nek en de handen, maar er is een limiet aan de verstevigende effecten die deze injecties kunnen bieden. Botox kan alleen in beperkte delen van het gezicht worden gebruikt en kan de collageenproductie niet stimuleren; het kan de fronslijnen niet strakker maken of diepe vouwen rond de ogen verwijderen. Van Botox is ook bekend dat het enkele ernstige bijwerkingen heeft, waaronder blauwe plekken, spierzwakte en blijvende visuele beperking.

Het gebruik van de Dermapen-producten omvat geen enkele injectie, dus er is geen reden voor een patiënt om zich zorgen te maken over eventuele bijwerkingen of complicaties van dit soort behandelingen. Een gecertificeerde huidverzorgingsprofessional kan bepalen of een van deze behandelingen het beste is voor een specifiek persoon. Huidverzorgingsbehandelingen waarbij naalden worden gebruikt, zijn vaak het beste voor personen met diepere rimpels, omdat de naalden veel gemakkelijker en dieper in de huid kunnen worden ingebracht. Voor mensen die een directer resultaat willen, is derma-PEN vaak een geschikte behandeling. Voor mensen die gewoon de voortgang van het verouderingsproces willen vertragen, zijn de Dermapen-behandelingen wellicht de beste optie.

Klik hier: https://www.eliminstituut.nl/